Anual, începând cu luna iulie, timp de 5 săptămâni, Asociaţia Building Better Futures derulează, în parteneriat cu autoritățile locale, proiectul special dedicat copiilor din satele comunei Berceni, Școala de vară Second Chance.

Peste 150 de copii din toată comuna Berceni s-au bucurat de o vară memorabilă, cu multe distracţii şi oportunităţi de a învăţa lucruri noi şi inedite la Școala de vară – Second Chance 2022.
Dintre cursurile gratuite oferite tuturor copiilor care s-au înscris menţionăm: workshop-uri de teatru și dezvoltare personală organizate de Teatrul Ancuţa, dansuri tradiţionale, atelier de limba română, workshop de povestit, atelier de mandale, ansamblu coral, broderie manuală, atelier de mozaic, pictură pe lemn și sticlă, engleză distractivă, robotică, orientare sportivă, fotbal şi badminton, cerc de geografie şi istorie, curs de mozaic, scenografie, karaoke, escaladă, geometrie prin origami şi altele. Ca o noutate a acestui proiect, ediția din 2022 s-a desfășurat în toate cele 5 sate ale comunei Berceni.
Școala de vară 2022 s-a încheiat cu un minunat spectacol oferit copiilor în Parcul Martin din satul Dâmbu, în care cei mici au cântat, au dansat, au vizionat scenete şi momente artistice alături de organizatori și părinți.
Mulțumiri Asociației Building Better Futures, voluntarilor, partenerilor și în mod special inițiatorului acestui proiect educativ deosebit derulat de ani de zile în comuna Berceni, Cosmina Pandele!