Școala de Vară Second Chance şi-a aşteptat copiii şi anul acesta cu multe, multe surprize și activități extraordinare pregătite special pentru ei, pentru toți copiii din satele comunei Berceni.
S-au ţinut cursuri GRATUITE în toate cele 5 sate ale comunei Berceni: Corlătești, Dâmbu, Moara Nouă, Cătunu și Berceni. Sute de copii și-au petrecut vacanța de vară într-un mod plăcut și distractiv, într-un cadru organizat, alături de profesioniști și voluntari dedicați.
Copiii au beneficiat de ateliere de creație și meșteșuguri, robotică, activități sportive, actorie și dezvoltare personală, cultură generală, dansuri tradiționale și multe surprize!
Toți participanții înscriși la școala de vară și care au participat la activități au fost înscriși automat la tombola Second Chance (extragerea la petrecerea de închidere a proiectului). S-au acordat mai multe premii și 3 premii speciale: -laptop -excursie la mare –bicicletă.
Un proiect Second Chance România iniţiat de doamna Cosmina Pandele pentru copiii din comuna Berceni.
Mulțumim pentru toată implicarea si susținerea: Școlii Gimnaziale Berceni, sponsorilor și partenerilor, voluntarilor minunați fără de care nimic nu s-ar finaliza cu succes.
Coordonator proiect: Adrian Basarabeanu