Investitori care au ales Comuna Berceni

ADEPLAST S.R.L.

Este cel mai important producător român de materiale de construcții cu patru platforme industriale situate în comuna Berceni, Oradea, Roman și Isalnița. Compania produce și comercializează mortare uscate, vopsele, polistiren, vată minerală, aditivi etc.

https://www.adeplast.ro/

 

SYSTEMBAU SRL

SystemBau este o companie cu capital mixt român-german, cunoscută pe piața romanească ca urmare a numeroaselor lucrări executate și a experienței acumulate pe segmentul construcțiilor halelor metalice industriale.

http://www.systembau.ro/

 

SC CLASS BETON AGREGATE SRL

Înfiintata în anul 2006, societatea SC CLASS BETON AGREGATE SRL este o companie cu capital integral privat romanesc. Are ca obiecte de activitate producerea de agregate minerale, mortare, betoane, precum și transportul de marfuri. Este recunoscută pentru calitatea ireproșabila a serviciilor prestate, dar și a brandului sub numele căruia compania este cunoscută pe piața prahoveană, “Class Beton”.

http://www.classbeton.ro/

 

SWISSPOR SA

Swisspor este o companie elveţiană cu o experienţă de peste 50 ani în domeniul izolaţiilor.  Compania şi-a extins prezenţa pe mai multe pieţe europene, desfăşurându-şi activitatea în 17 fabrici din Elveţia şi Europa. Şi-a făcut prezența pe piața românească în anul 1998 când a preluat fosta fabrică de izolații Matizol SA Berceni. Swisspor este unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse şi sisteme de termo, fono şi hidroizolaţii, respectând standardele europene din domeniu.

LABOREX SRL

Laborex  este cel mai important producator local de fluide termotehnice. Cu o experiență de peste 25 de ani, societatea oferă servicii profesionale și consultanță specializată, produce și comercializează soluții chimice certificate pentru instalații termice, auto, petrochimice si pentru prelucrarea metalelor.

http://www.laborexromania.ro/

APAZOL TRANS SRL

Apazol Trans SRL – societate care are ca obiecte principale de activitate transportul rutier de mărfuri și produse petroliere, servicii de excavații și săpături, precum și intervenții la rețele de apă și canalizare. Înființată în anul 1997, compania are capital privat românesc și dispune de un portofoliu vast de clienți și de o flotă de utilaje bine organizată.

https://www.apazol.ro/

 

MOBIL GT SRL

Este o afacere de familie cu capital integral privat românesc. Societatea Mobil GT a fost infiintata in 1993 și oferă soluții complete de învelitori tip țiglă metalică dar și servicii de prelucrări prin așchiere: strunjiri materiale dure, lucrări de frezare complexe, rectificări plane și cilindrice, lucrări confecții metalice.

http://mobilgt.ro/

SIGFOC SERV SRL

Oferă soluţii complete în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor. Societatea a fost înființată în 1997 și dispune de o gamă largă de produse şi servicii: comercializează echipamente și instalaţii pentru stingerea incendiilor,  asigură service, asistență tehnică și mentenanță pentru instalațiile de stingere și semnalizare a incendiilor, documentaţii PSI, , încărcare stingătoare, dar și instalare și intreținere a sistemelor și instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului.

 

BOERU SRL 

Societatea are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.

DEROM TOTAL SRL

Derom Total oferă antrepriză generală în domeniul construcțiilor industriale și civile, proiectare în construcții,  management de prroiect, precum și import și distribuție de materiale de construcție.

http://www.deromtotal.ro/

TOMAR CONSTRUCT SRL

Societate cu capital integral privat, specializată în lucrări de construcții.