Locuri de joaca in toate satele comunei

loc de joaca Moara Noua
z
DSC08215
DSC08212
DSC08205
DSC08204
DSC08202
DSC08200
DSC06562
DSC06559
4
3
2
1
previous arrow
next arrow

Satul Berceni – Parcul Elisa

Primul loc de joacă amenajat de primăria Berceni a fost finalizat în anul 2016, aducând multă bucurie copiilor din comună. Parcul este dotat cu echipamentele de o calitate ridicată, respectă toate standardele europene și este supravegheat video.

Satul Cătunu

În anul 2017, primăria comunei Berceni a continuat programul „Locuri de joacă pentru toți copiii comunei” și a amenajat cel de-al doilea obiectiv dedicat în întregime copiilor, în curtea grădiniței din satul Cătunu. Locul a fost transformat într-un spațiu modern și sigur, unde copiii se pot juca folosind echipamente de joacă moderne.

Satul Corlătești

În satul Corlătești, autoritățile locale au înființat în anul 2017 locul de joacă din curtea căminului cultural. Acesta a fost demontat în anul 2019 în vederea reabilitării căminului cultural, precum și a curții interioare. Locul de joacă din satul Corlătești va fi reamenajat în aceeași locație.

Satul Moara Nouă și satul Dâmbu

Autoritățile locale au inaugurat în 2018 doua locuri de joacă în satele Moara Noua și Dâmbu

  • La Moara Nouă, locul de joacă a fost amenajat la intrarea pe strada Principală, lângă biserică. Copiii de aici se pot recrea și distra în echipamente noi montate de autorități în acest loc: leagăne, balansoare, masa de ping-pong, carusel, precum și imensul tobogan în formă de crocodil care este atracția parcului.

: • În satul Dâmbu, locul de joacă are alei de acces din pavaj, pergole metalice la intrare, iar în zona echipamentelor de joacă este turnată suprafață specială din tartan. Copacul stilizat cu flori 3D înalt de 5 metri este atracția parcului, fiind amplasat în rondul de la intrare. Nu lipsesc balansoarele, leagănele, băncile pentru relaxare, tobogan și fi gurine 3D. Lucrările vor fi  continuate cu amenajarea unui teren multi-sport cu gazon sintetic dotat cu instalație de nocturnă, pistă de alergare, alei pietonale și plantarea de arbori ornamentali.