Reabilitare terenuri de sport din comuna

DSC08167
DSC08165
DSC08160
DSC05315
DSC05114
4
previous arrow
next arrow

Terenurile de sport din curțile școlilor Corlătești, Berceni și Moara Nouă au fost reabilitate și aduse sa standarde europene.  

La școlile Berceni și Corlătești s-au amenajat curțile școlilor, terenurile până nu de mult impracticabile devenind spații moderne pentru desfășurarea orelor de sport. De asemenea, aceste terenuri de sport sunt diponibile, în afara orelor de curs, tinerilor din comună. Suprafețele de joc sunt omologate FIFA pentru minifotbal (22 x 42 m), iar ca dotări, în afara terenului de joc în sine (placă de beton armat cu plasă dublă striată, gazon artificial), au gard de împrejmuire (stâlpi cu înălțimea de 7 m și panouri din plasă zincată), instalație de iluminat nocturn (stâlpi cu 12 reflectoare) și poartă de acces. Ambele investiții au fost realizate în cadrului unui parteneriat între Primăria Berceni și Consiliul Județean Prahova.

În satul Moara Nouă, în 2018 s-au finalizat lucrările pentru terenul de sport multifuncțional din curtea școlii. Acest proiect a fost co-finanțat de către Consiliul Judetean Prahova, printr-un contract de parteneriat. Investiția cuprinde terenul multisport cu gazon sintetic, împrejumire, instalație de nocturnă și echipamentele sportive.

Aututoritățile locale au demarat în 2020 și lucrările de amenajare a terenurilor multisport în satele Cătunu (la ieșire spre Corlătești) și Dâmbu (lângă locul de joacă). Acestea și-au propus ca aceste lucrări să fie finalizate în anul 2021.